THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 REIZEN IN CAMBODJA
-- Reizen met de bus
-- Reizen met de boot
-- Reizen met taxi of trein
-- Spoorwegen Netwerk
-- Vliegreis Cambodja
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


Met het vliegtuig naar Cambodja


Singapore Airlines

Veel touroperators vliegen u naar Cambodja met de luchtvaartmaatschappijen Singapore Airlines en China Airlines. Met Singapore Airlines heeft u een overstap in Singapore Airlines. Als u met China Airlines vliegt, heeft u een overstap in Bangkok. Vanaf Bangkok vliegt u verder naar Cambodja met Bangkok Airways.

 

Singapore Airlines
Singapore Airlines wordt gerekend tot één van de beste luchtvaartmaatschappijen die er zijn. Singapore Airlines vliegt dagelijks met een Boeing 777 rechtstreeks van Schiphol naar Singapore.

Service
De service aan boord is van een zeer hoog niveau. Zo heeft iedere economy class stoel op de vluchten naar Singapore haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u).
Er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 60 films die op ieder gewenst moment gestart kunnen worden.
Tevens heeft u de beschikking over een Nintendo spelcomputer met een ruime keuze aan spelletjes. De maaltijden aan boord zijn van een uitstekende kwaliteit.
Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.
 

Stewardessen

Bagage
Voor de economy class mag er 20 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage niet zwaarder mag zijn dan 7 kilo en een maximale omtrek van 115 centimeter.

Voor de raffles class mag u 30 kg gratis worden ingecheckt.
Voor de first class mag er 40 kg gratis worden ingecheckt.
(De First en Raffles Class passagiers mogen gebruik maken van de Singapore Airlines Silverkris lounge op Schiphol).

Inchecken Schiphol
Het inchecken van de Singapore Airlines vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3.

Changi Airport
Singapore heeft een zeer moderne luchthaven waar veel te beleven is. Als u even de tijd heeft bij een overstap, kunt u terecht in de vele winkels, restaurants of lounges waar vaak live muziek is. Ook kunt u op verschillende plaatsen gratis gebruik maken van Internet. Wanneer u op zoek bent naar wat meer rust kunt u een wandeling gaan maken door de tuinen op de bovenste verdieping.

Changi Airport
Changi Airport

Baby’s en kinderen
Singaore Airlines hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden of niet zwaarder dan 14 kg aanvragen. Er is baby voeding en luiers aan boord. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

China Airlines
China Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Taiwan. China Airlines vliegt zeven dagen in de week de route Amsterdam naar Bangkok en retour. China Airlines vliegt met een Boeing 747-400. U kunt voor een meerprijs in de Dynasty Bussiness Class vliegen. U heeft dan een ruime stoel en een zeer uitgebreide service. De maaltijden zijn gebaseerd op de Business Class. Vanaf Bangkok vliegt u verder met Bangkok Airways naar Cambodja.

Bagage
Voor de economy class mag er 20 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. Er mag één stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kilo. De toegestane maten zijn 56 x 36 x 23 cm. Passagiers die in de Dynasty Business Class reizen mogen 30 kilo meenemen.

Inchecken Schiphol
Het inchecken van de China Airlines vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3.

Baby’s en kinderen
China Airlines hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. U kunt wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden aanvragen. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.