THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 SIEM REAP
-- Siem Reap
-- Siem Reap Airlines
-- Siem Reap/ Battamb.
-- Siem Reap Guesthouse
-- Siem Reap Hotel
-- Siem Reap Map
-- Siem Reap Markten
-- Siem Reap N-market
-- Siem Reap PubStreet
-- Siem Reap Vliegveld
-- Apsara Dansen
-- Flight of the Gibbon
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


PUB STREET

"De plek in Siem Reap waar alles gebeurt is Pub Street, 250 meter feeëriek verlichte aaneengeregen restaurants en night clubs en daarom heen een paar straten met (night) markets."

Nadat de zon onder is gegaan, wordt Pub Street afgesloten van auto's en kunnen voetgangers er vrij rondlopen. De sfeer is ontspannen en luchtig. Het hele gebied is het centrum van het nachtleven in Siem Reap en de meeste uitgaansgelegenheden blijven open tot het ochtendgloren.

Je kunt een te gekke keuze maken uit artikelen en etenswaren, die de straatverkopers proberen te verkopen. Heen en weer lopend proberen ze goedkope snuisterijen of geroosterde krekels aan je te verkopen. Kanttekening: Angelina Jolie sponsorde een restaurant in deze straat, dat naar haar geadopteerde zoongenoemd is en haar liefde voor Cambodja te tonen.

 

Zoals te verwachten is, komen de meeste bezoekers naar Siem Reap om de oude tempels van Angkor te bezoeken, of om op het grote Tonle Sap meer varen met zijn paaldorpen, of om andere excursie te maken. Maar om te denken dat er 's avonds niet veel te doen zou zijn, is verkeerd. Siem Reap is immers een druk bezochte, toeristische stad!
De levendigste wijken in Siem Reap zijn 's avonds Pub Street, de Oude Markt, het steegje en de nachtmarkt. De meeste locaties worden bezocht door toeristen en expats, maar sommige gelegenheden trekken beide soorten klanten. De sluitingstijden lopen sterk uiteen. Ze variëren van ongeveer 12 uur middernacht voor gelegenheden, die een restaurant-bar combinatie heeft, tot in de vroege uurtjes van de morgen voor hardcore bars.

Het maakt niet uit, wat u wilt eten of drinken. Er zijn zo veel gelegenheden om uit te kiezen om een leuke avond te beleven. Terwijl het nachtleven in Siem Reap niet eens in de buurt komt van dat van Thailand, of zelfs Phnom Penh. U zult vinden wat u zoekt. Van intieme en stijlvolle plaatsen om een rustige cocktail te nuttigen, tot een Cambodjaanse disco met zeer luide muziek of bars met zeer aantrekkelijke dames. Er is voor ieder wat wils. Zie hieronder voor een aantal locaties die we voor u hebben opgeschreven.

1. Angkor What? Bar
2. Asana
3. Barrio
4. FCC Angkor
5. Beaches
6. Easy Speaking
7. Laundry Bar
8. In Touch
9. Island Bar & Brick House Bar
10. Linga Bar
11. Miss Wong
12. Mikey’s Night Bar
13. Temple Club – Temple Balcony
14. Picasso Bar
15. Silk Garden