THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 PHNOM PENH
-- Phnom Penh
-- Phnom Penh Bus
-- Phnom Penh Casino
-- Phnom Penh Map
-- Phnom Penh Markten
-- Phnom P. Markt Central
-- Phnom P. Markt Kandal
-- Phnom P. Markt Russian
-- Phnom P. Water Park
-- Phnom P. Genocide M.
-- Phnom P. Guesthouses
-- Phnom P. Hotels
-- Phnom P. Kids City
-- Phnom P. Killing Fields
-- Phnom P. Kon. Paleis
-- Phnom P. Monument
-- Phnom P. Nightlife
-- Phnom P. Pavilion
-- Phnom P. Sorya
-- Phnom P. Sovanna
-- Phnom P. Trein Station
-- Phnom P. Wat Botum
-- Phnom P. Wat Ounalom
-- Phnom P. Wat Phnom
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


Dragon Water Park
Phnom Penh

Het Dragon Water Park is een Cambodijaans waterpretpark in Phnom Penh. Het Dragon Water Park is heel populair bij de lokale bevolking en wordt voor in het weekend druk bezocht. Het is niet echt te vergelijken met de waterpretparken in de rest van de wereld, maar het is een geweldige plek om mensen te bekijken en een beetje bij te bruinen.
Het water park in Phnom Penh ligt aan de belangrijkste Airport Road (Russian Confederation Road), wanneer je van de luchthaven naar het stadscentrum rijdt. Vlak nadat u een Toyota showroom voorbij rijdt, zie je het waterpark. Het beschikt over een zwembad, glijbanen, autobanden, een "strandje" met kunstmatige golven en, volgens de borden bij de ingang, veilig gefilterd water.

Er is een grote verscheidenheid aan glijbanen, een groot klimrek en veel ondiepe gedeeltes voor kleine kinderen, waar ze in het water kunnen spelen. Het Dragon Water Park is geschikt voor het hele gezin. De weekenden zijn de beste tijd om het park te bezoeken. Het is dan wel druk, maar de grootste glijbanen worden doorgaans op doordeweekse dagen uitgeschakeld. Zorg ervoor dat je zonnebrandmiddelen meeneemt, want er is niet veel schaduw!

Het Dragon Water Park is schoon, veilig en de service (bediening, hulp) is uitstekend. Vorig jaar was er een Foam Party. Iedereen kon spelen en genieten van het schuim. Als je het ticket van tevoren boekte, was de prijs 5.- US. Op de dag van het feest was de prijs echter hoger 8.- US.
Dragon Water Park is nieuw Cambodja. Het is een pretpark met een ontspannende sfeer, dat dicht bij Phnom Penh ligt. Je hoeft slechts 10 minuten te rijden vanaf de Wat Phnom. Het ligt vlakbij de oversteek naar Koh Pich (Diamond Island) en vlakbij de kruising van Bassac en de Mekong rivier. Het park is ongeveer een hectare groot.
In het park, waar je slecht één keer hoeft te betalen, mag je in alle zwembaden en gratis gebruik maken van het waterspeelgoed, sport games en de reusachtige drakenglijbanen. Alle faciliteiten voldoen aan de internationale normen. Zo kun je voortreffelijk genieten en ontspannen.
Wat er allemaal is in het Dragon Water Park:
- BBQ Restaurant
- Verjaardagsfeestjes kun je hier vieren
- Foam Party's voor kinderen
- 3 Reuze glijbanen
- 4 Diverse zwembaden;

 



 

 

 

 

free hit counter