THE
 CAMBODIA
 SITE
 

   

   

ENGLISH

 
 
 DE EILANDEN
-- Koh Dek Koule
-- Koh Kong
-- Koh Rong
-- Koh Rong Bungalows
-- Koh Rong Samloem
-- Koh Rong S. Chalets
-- Song Saa Eilanden
-- Koh Pos
-- Koh Russei
-- Koh Sdach
-- Koh Sdach Verslag
-- Koh Takiev
-- Koh Tang
-- Koh Thmei
-- Koh Tonsay
-- Koh Totang
-- Kaart met de Eilanden
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlť Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


POH KOS
(Slangen Eiland)

Het eiland Poh Kos ligt op 800 meter voor de kust van Hawai-strand bij Sihanoukville. Het eiland heeft als bijnaam: Slangen Eiland (Snake Island).
Het is grotendeels bewaard gebleven als een onbedorven jungle-eiland, waar apen, koning cobra's, pythons en andere gifslangen harmonieus naast elkaar leven.
Aan de noordkant van het eiland is een prachtig strand, dat populair is bij vissers. Na een dag hard werken genoten zij ervan om hier te zwemmen en zich te ontspannen. Het eiland is tegenwoordig vooral populair bij de avontuurlijke backpacker. Koh Pos heeft een mooi strand met rotsen erop, maar daar heb je weinig last van.
Zeer weinig Cambodja touroperators hebben dit eiland in hun bestemming, omdat het eiland nog steeds niet toeristisch ontwikkeld is. Dus de Cambodjanen, die een dagtripje naar Koh Pos (Snake Island) organiseren, komen in groepen en brengen hun eigen voedsel mee.
Het eiland is rustig, afgezonderd van het lawaai en de stress van het dagelijks leven, maar toch is er tegenwoordig, een minuut afstand van Sihanoukville een tolbrug.

De 900-meter lange brug, die "Techo Morakat Bridge" heet, verbindt van de stad Sihanoukville met Koh Pos, dat ontwikkelt wordt als toeristische bestemming van hoog niveau door een Russische Koh Pos Cambodja Investment Group Ltd.
Koh Pos Island was een paar jaar geleden een exotische bestemming van avontuurlijke backpackers, sportvissers en duikers uit de hele wereld aantrok. Vandaag wordt het gebied bestempeld als een sublieme locatie, dat onderdeel uitmaakt van de nieuwe "Gold Coast" van Zuidoost AziŽ. De natuurlijke schoonheid en gastvrije cultuur van Cambodja trekt internationale bezoekers en investeerders. Zij zien in de nabije toekomst kans voor deze regio.
In dit deel van de wereld is de zee azuurblauw. De Golf van Siam strekt zich uit langs honderden kilometers ongerepte kustlijn en creŽert een bijna eindeloze reeks van witte zandstranden, omzoomd door weelderige tropische bossen.

De kust de provincie Sihanoukville wordt beschouwd als de derde economische macht van het land, na de hoofdstad Phnom Penh en de hoofdattracties van het culturele en historische erfgoed van het land:  de Siem Reap-Angkor Wat tempels.


Ontwerp

Het project is momenteel in de actieve fase van ontwerp en bouw en naar verwachting het verschillende zones hebben, die residentiŽle, commerciŽle en entertainment faciliteiten omvatten, ter grootte van 120 hectare.
Het allereerste begin is er: de brug is gereed. Dit is de eerste stap op dit tropische eiland voor de kust van het Koninkrijk Cambodja.
U kunt op de foto hierboven en hieronder een idee krijgen van hoe eiland er uit zal gaan zien.


Ontwerp