THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 RATANAKIRI
-- Banlung
-- Banlung Extra (!)
-- Banlung Guesthouses
-- Banlung Map
-- Kreung (bergvolk)
-- Norng Kabat Forest
-- Ratanakiri
-- Ratanakiri Airport
-- Ratanakiri Gibbons
-- Ratanakiri Map
-- Ratanakiri (de Reis)
-- Ratanakiri Trekking
-- Toeristische Info
-- Virachey NP
-- Watervallen
-- Yeak Laom Lake
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


KACHANG/  OU’SENSRANOH
WATERFALLS

De Kachang Waterval in provincie  Ratanakiri is een populaire naam onder de Toeristische Attracties. Een waterval, die hier op lijkt en ook dicht in de buurt ligt, is de Katieng waterval.

De streek, waar de Kachang Waterval ligt, is voorzien van een aantal goede hotels, die aan de behoeften van de vermoeide reiziger voldoet. Het toerisme, is een bloeiende industrie in Cambodja aan het worden. Het is ondertussen een belangrijke bron van inkomsten voor de overheid geworden.
De Kachang Waterval ligt in de Kontung rivier, die weer uitmondt in de Sre Pok rivier. Je kunt gemakkelijk bij de Kachang waterval komen, omdat het slechts een afstand van ongeveer 6 km van Banlung ligt. Het water van de waterval blijft het gehele jaar stromen, dus ook in de droge tijd is de waterval te bezichtigen. Het blijft een opwindend gezicht om de waterval te bekijken.

Reizigers kunnen er verzekerd van zijn, dat ze een prachtig landschap te zien krijgen. De Kachang Waterval is omgeven door een enorme nevel,die het landschap steeds verandert. De bezoekers van de Kachang Waterval kunnen ook een bad te nemen aan de voet van de watervallen. Al badend kunnen ze dan rondkijken en genieten van de natuurlijke en landschappelijke schoonheid en charme. Een ander alternatief op de Kachang is voor de bezoekers om te gaan wandelen en genieten van de natuur, of een ritje te maken op de rug van een olifant.

De omgeving bij de Kachang Waterfall biedt ook een grote verscheidenheid aan vogels. Er zijn hier een aantal zeldzame vogelsoorten, tot grote vreugde van de vogelaars en foto liefhebbers. Er zijn twee andere watervallen in de buurt van de Kachang Waterval. Dit zijn de Katieng waterval en de Ou'Sensranoh waterval. De Katieng ligt in een sereen landschap, compleet met verschillende soorten vogels en wilde dieren. Ou'Sensranoh is perfect voor een ecologische tour.

Sre Pok River
Sre Pok River

Ou'Sensranoh Waterval ligt 9 kilometer ten zuiden van Banlung, de provinciale hoofdstad. De Ou'Sensranoh waterval is 18 meter hoog en biedt een prachtig uitzicht, die zeer doet aan je ogen. Hier ziet u het water stromen en vallen het hele jaar door. Je kunt deze waterval dus altijd bezoeken, wanneer u een bezoek brengt aan de prachtige Cambodjaanse provincie Ratanakiri.
Je kunt op de oevers van de watervallen uitrusten in de frisse lucht en genieten van de mooie ambiance. Er is ook een dichte jungle rond de waterval. Ontdek de jungle eens en ga op zoek naar fascinerende planten en dieren.

Ou'Sensranoh
Ou'Sensranoh Waterfall

Ou'Sensranoh Watervalis een schitterende unieke plek om te rusten en te ontspannen. De natuurlijke omgeving van de watervallen trekken ook een groot aantal exotische vogels. U kunt wat tijd doorbrengen met het kijken naar vogels. Van alle watervallen in de regio behoort de Ou'Sensranoh Waterval tot de meest populaire. Bezoek deze plek voor een verfrissende ervaring tijdens uw bezoek aan de kleurrijke provincie.

Ratanakiri is een belangrijk gebied voor de instandhouding van bedreigde vogels, waaronder de reus ibis en de grotere adjudant-vogel. De bossen in deze provincie bevatten een grote variëteit aan flora. Bij een onderzoek van een half hectare bos werden 189 soorten bomen en 320 soorten planten en jonge boompjes geďnventariseerd.

 

 
 

 

 

 

free hit counter