THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 SIEM REAP
-- Siem Reap
-- Siem Reap Airlines
-- Siem Reap/ Battamb.
-- Siem Reap Guesthouse
-- Siem Reap Hotel
-- Siem Reap Map
-- Siem Reap Markten
-- Siem Reap N-market
-- Siem Reap PubStreet
-- Siem Reap Vliegveld
-- Apsara Dansen
-- Flight of the Gibbon
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


- Flight of the Gibbon -

"Voor veel mensen is het belangrijkste doel van een bezoek aan Siem Reap de grote tempels van Angkor. Ze liggen al eeuwen verscholen in de Cambodjaanse jungle en de ruïnes van Angkor werden pas ontdekt in 1861. Is het geluid van een 'verloren beschaving" aan u besteed?
Het ademt in Angkor zeker een element van mysterie. Niet voor niets komen er elke dag toeristen!"

Zo'n 10 jaar geleden was er een groep vrienden, die er van hielden om in het regenwoud en de bergen te wandelen. Ze genoten er elke keer weer van de natuur. Totdat ze in de buurt van Chiang Mai langs de weg twee Gibbons zagen, die opgesloten zaten in een kooi. Ze ware duidelijk erg ziek.
De dieren waren overgeleverd om een gruwelijke dood te sterven van honger en uitdroging. Geschokt en verontwaardigd waren de vrienden. Terstond hebben deze natuurliefhebbers de gibbons onmiddellijk gered. Ze verzorgden deze zeldzame, bedreigde dieren en langzaam werden ze weer gezond. Toen kwamen de vrienden met een plan om positieve ecologische verandering in onze wereld te creëren ...
 
De "Flight of the Gibbon" was geboren en is nu de toonaangevende eco-adventure touroperator met hun fenomenale regenwoud kabellijnen, die zijn de langste, hoogste en snelste ter wereld zijn. Ze zijn nu ook actief in de omgeving van Siem Reap. De "Flight of the Gibbon" investeert 10% van hun winst in primaat rehabilitatie, herbebossing projecten en ecologische onderwijsprogramma's.
Hoe het is afgelopen met de Gibbons?
Na hun redding werden Tong Lorde en Tong Dee opgevangen op een plek, die op hun natuurlijke habitat leek. Na hun hele leven doorgebracht te hebben in een kooi, moesten ze leren in het wild te leven en voedsel te zoeken. Ze wonen nu naast de zip-lijnen van de "Flight of the Gibbon" met hun baby's, die in vrijheid geboren en in het wild geboren zijn. Je kunt ze horen en misschien zelfs een glimp opvangen.

Flight of the Gibbon bevindt zich in het Angkor Park en het is de enige zipline binnen een UNESCO World Heritage site. Men heeft dit mogelijk gemaakt door de inzet van "Flight of the Gibbon" voor het milieu door de rehabilitatie van gibbons, verschillende projecten met het planten van bomen en andere projecten.

De zipline experts zijn zeer ervaren en ze voldoen of overtreffen de hoogste veiligheidsnormen. Deze Sky Rangers zijn hoog opgeleide professionals, die je zullen begeleiden. Je krijgt een veiligheid briefing voorafgaand aan je tour en de apparatuur zal persoonlijk aangepast worden. Ze vertellen je niet alles over de veiligheid, maar ze delen ook hun kennis over de Cambodjaanse jungle en vertellen verhalen over de lokale geschiedenis.
Je hoeft geen zorgen te maken de reis naar Angkor Park. Er is een pendeldienst en die haalt je op en brengt je terug naar je hotel in Siem Reap.

  • Kris kras over de jungle op tien zip-lijnen.

  • Ontdek de jungle in vier hanbruggen, die honderden meters lang is.

  • Een afdaling van 50-meter aan een kabel

  • Breng 2 uur op de baan het bekijken van de jungle van onze 21 stations.

  • Meer informatie over de flora en fauna in de Angkor jungle.

  • Je wordt uitgerust met "state of the art" veiligheidsvoorzieningen door onze Sky Rangers.

  • Geniet van een traditionele Cambodjaanse maaltijd met drankjes.

  • Een pendeldienst vanaf elke plek in Siem Reap of de omgeving.

  • Krijg de kans om gibbons te zien in een natuurlijke jungle ecosysteem.