THE
 CAMBODIA
 SITE
 

   

   

ENGLISH   

 
 
 MONDULKIRI
-- Angkor Forest Lodge
-- Boo Sra Waterval
-- Elephant Valley Project
-- Jungle Trekking
-- Mondulkiri
-- Mondulkiri Map
-- Pnong People
-- Sen Monorom
-- Sen Monorom Hotel
-- Sen Monorom Map
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


Angkor Forest Lodge

We waren de omgeving van Sen Monorom aan het verkennen.
Natuurlijk zijn de watervallen een "must" en met onze bromfietsen zouden ze gemakkelijk te bezoeken zijn. Op een gegeven moment reden we vanuit het zuidelijkste puntje van de landingsbaan naar het westen om op zoek te gaan naar één van de watervallen.

We reden en reden, maar geen waterval te bekennen. We kwamen tot de conclusie, dat we de waterval gemist moesten hebben. Dus besloten we, dat we gewoon de weg zouden volgen en kijken wat er op ons pad kwam. En toen was er iets, wat niet te missen was: een enorme toegangspoort met betonnen olifanten aan beide zijden. Er was een grote parkeerplaats, hooguit 2 auto's op stonden en een bord met "Angkor Forest Lodge".
Tot vandaag, kan je geen website vinden met informatie over deze lodge ... maar zoals je nu kunt lezen, deze website is er nu!

Toen we dichterbij kwamen, zagen we een enorme "boomhut". Helemaal opgebouwd met materiaal, dat in de omgeving werd gevonden, zoals wortels, lianen en takken. We stopten en gingen naar binnen. Er was een enorm restaurant, aan meerdere zijden open, waar een zacht briesje doorheen waaide. Er hingen schommels, hangmatten en er waren afgeschermde hoekjes.
Het was absoluut schitterend.
 


De markt in Sen Monorom


We spraken met de ober en hoorden dat het hele complex behoort tot een Cambodjaanse zakenman, die iets unieks wilde creëren.

Men was een enorme vijver op het complex aan het graven. Deze was echter nog niet klaar, maar je kon de voortgang volgen. Bungalows stonden her en der verspreid over het terrein, sommige waren suites, sommige hadden 2 verdiepingen met prachtige versierselen, andere suites hadden weer 2 afzonderlijke kamers.

In de tuin van het hotel had men enorme standbeelden gebouwd (niet perfect ontworpen), maar we konden toegeven, dat deze moest lijken op King Kong. Weer een ander leek op een kopie van Mickey Mouse ...

Bij navraag werd ons verteld, dat de lodge op dit moment vaak wordt gebruikt voor grote bruiloften en andere partijtjes. De kamers waren allemaal zeer redelijk geprijsd. Ik denk, dat het iets rond 25 Us $ per bungalow was. Dus de volgende keer wanneer we weer in Sen Monorom zijn, zullen we de "Angkor Forest Lodge" nemen voor onze nachtrust.